Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden
|

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Ο συγκεκριμένος γάμος ήταν ένα πραγματικά ιδιαίτερο event. Μια γιορτή με απίθανα vibes, elegant στυλ και δυνατά στιγμιότυπα.

Η οργάνωση του γάμου και της βάπτισης

Ο Αντώνης και η Χριστίνα οργάνωναν πολύ καιρό την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Ήταν ένα διπλό event καθώς μαζί με τον γάμο τους τέλεσαν και τη βάπτιση της μικρής τους. Όταν έχουμε διπλό μυστήριο οι αρμοδιότητες είναι αρκετά περισσότερες και δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Έτσι λοιπόν και τα παιδιά προγραμμάτισαν όλα όσα μπορούσαν.

Μαζί σχεδιάσαμε το timeline του γάμου καθώς αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο για έναν επιτυχημένο γάμο. Αυτό όμως που πραγματικά έκανε τη διαφορά ήταν η όρεξη του ζευγαριού να σχεδιάσει κάθε πτυχή της ημέρας του γάμου και της βάπτισης τους. Πέρασαν πολλές ώρες κάνοντας meetings , διευκρινίζοντας λεπτομέρειες κλπ. Είναι ένδειξη του πόσο πολύ ήθελαν να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται.

Εδώ βέβαια πρέπει να τονιστεί και η συμμετοχή των επαγγελματιών συντελεστών στον γάμο και η όρεξη τους για να οργανώσουν ένα μοναδικό event. Επειδή αυτή την ημέρα εμπλέκονται πολλοί συντελεστές θα πρέπει να υπάρχει μια αρμονική επικοινωνία και η διάθεση για το τέλειο αποτέλεσμα.

Προσωπικά ως φωτογράφος γάμου τους προέτρεψα να εκφράσουν όλες τους τις ανησυχίες/απορίες τόσο σε εμένα όσο και στους υπόλοιπους συντελεστές.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Η ημέρα του γάμου

Ξεκινήσαμε αρχικά με την κάλυψη των προετοιμασιών του Αντώνη και της Χριστίνας ως γαμπρού και νύφης. Ο Αντώνης ετοιμάστηκε στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν δίπλα του αγαπημένοι του φίλοι και συγγενείς. Το όλο mood ήταν παρεϊστικο ενώ θέλαμε να ενσωματώσουμε και το elegant στοιχείο. Έτσι λοιπόν ακριβώς εξελίχθηκε η προετοιμασία. Περάσαμε όμορφα και καταγράψαμε ωραία πλάνα.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Η Χριστίνα ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace . Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της πόλης μας με αρχοντικό στυλ. Έχοντας δουλέψει πολλές φορές στο παρελθόν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο γνωρίζω τους χώρους και κατεύθυνα την Χριστίνα αντίστοιχα. Αφού ολοκλήρωσε το μακιγιάζ και το χτένισμα της, ήμασταν έτοιμοι για ένα πολύ όμορφο bridal session στην προεδρική σουίτα. Στοιχεία elegance και fun συνδυάστηκαν για αυτό το πανέμορφο αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Όλη η φωτογράφιση έγινε με αρμονία – από τα details έως τις οικογενειακές φωτογραφίες και τα πορτραίτα. Φυσικά δεν έλλειψαν τα διαλείμματα για τα απαραίτητα πλάνα για το TikTok.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Γάμος στην Αγία Σοφία – Θεσσαλονίκη

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει ο γάμος σε μια εκκλησία – ορόσημο για την Θεσσαλονίκη – την Αγία Σοφία. Ο Αντώνης υποδέχθηκε την Χριστίνα και ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον γάμο και τη βάπτιση. Όλα κύλησαν ομαλά στο μυστήριο του γάμου και της βάπτισης. Η μικρή Φανή δεν παραπονέθηκε παρά μόνο ελάχιστα τη στιγμή του βουτήγματος. Έγινε συνολικά ένα πολύ ωραίο μυστήριο σε αυτόν τον επιβλητικό ναό.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Φωτογράφιση γάμου στο Mediterranean Palace

Ακολούθησε μια φωτογράφιση την ημέρα του γάμου στο ξενοδοχείο. Χρησιμοποιήσαμε το roof garden με την υπέροχη θέα για να προλάβουμε το τέλος του golden hour με το ηλιοβασίλεμα να φαίνεται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Έπειτα συνεχίσαμε την φωτογράφιση μας στο lobby του ξενοδοχείου και την χαρακτηριστική σκάλα. Η φωτογράφιση διήρκεσε περίπου 1 ώρα – χρόνος ιδανικός για να αποτυπωθεί το mood της ημέρας του γάμου και να μην καθυστερήσουμε στη δεξίωση.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Όλα ήταν έτοιμα για τη δεξίωση στο Kiwi Garden. Το συγκεκριμένο κτήμα αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή για όποιον ψάχνει να κάνει τη δεξίωση του γάμου του στην Θεσσαλονίκη. Ο Αντώνης και η Χριστίνα μάλιστα κατάφεραν να το απογειώσουν σε συνεργασία με το One Concept Stories το οποίο ανέλαβε τον ιδιαίτερο φωτισμό του Kiwi. Δημιούργησαν μια “βροχή” που έδινε ένα ρομαντικό mood στο κτήμα.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

Η δεξίωση ξεκίνησε με ένα party μεταξύ του ζευγαριού και των φίλων τους που τους υποδέχθηκαν στη βραδιά αυτή. Πυροτεχνήματα, χορός, κέφι ήταν οιωνός για ένα epic party! Ακολούθησε μια μοναδική χορογραφία που ετοίμασε το ζευγάρι και αμέσως μετά είχε έρθει η ώρα να γεμίσει η πίστα. Αλκοόλ, προσεγμένο φαγητό και ατέλειωτο κέφι ήταν ο μυστικός συνδυασμός που θα έκλεινε τόσο επιτυχημένα αυτή την ημέρα του γάμου.

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

Φωτογράφιση γάμου στο Kiwi Garden

δεξίωση γάμου στο Kiwi Garden

φωτογραφοι γαμου θεσσαλονικη