Φωτογραφιση γαμου Φλωρινα - Πρεσπες
|

Φωτογραφιση γαμου Φλωρινα – Πρεσπες

Φωτογραφιση γαμου Φλωρινα – Πρεσπες

Σχεδιάζοντας την Next Day φωτογράφιση

Όπως με κάθε ζευγάρι που συνεργάζομαι έτσι και με τον Λάζαρο και την Νίκη ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το concept για την φωτογράφιση επόμενης ημέρας. Βασικό στοιχείο ήταν το να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό. Ξεκινήσαμε λοιπόν να συζητάμε διάφορες ιδέες πιο απλές στην αρχή. Στην πορεία της κουβέντας άρχισαν να εμφανίζονται σημαντικά στοιχεία. Η καταγωγή του Λάζαρου είναι από την Φλώρινα. Αυτό λοιπόν ήταν το στοιχείο πάνω στο οποίο χτίσαμε την next day φωτογράφηση.

Καταλήξαμε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο το οποίο περιλάμβανε μια ολοήμερη φωτογράφιση Next Day.

Φωτογραφιση γαμου Φλωρινα - Πρεσπες

Φωτογράφιση στην Φλώρινα

Ξεκινήσαμε λοιπόν από την Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση την πόλη της Φλώρινας. Εκεί κατευθυνθήκαμε προς το ποτάμι της Φλώρινας. Ήθελα να πάρω μια “γεύση” από το αστικό τοπίο που συνδυάζεται με την φύση και το υγρό στοιχείο. Ο ήχος από το ποτάμι, τα όμορφα νεοκλασικά κτίρια και το φως του ήλιου δημιουργούν ένα ιδανικό φωτογραφικό σκηνικό. Αφού ολοκληρώσαμε την φωτογράφιση μας στην Φλώρινα, ξεκινήσαμε για τα ορεινά σημεία της περιοχής.

Συνεχίσαμε για το Χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας. Σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη της Φλώρινας κρύβεται ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο. Η θερμοκρασία ήταν ιδανική για την φωτογράφιση μας. Η ομορφιά της φύσης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μοναδική. Βρίσκοντας το κατάλληλο σημείο για φωτογράφιση ξεκινήσαμε να δημιουργούμε εικόνες όμορφες και αυθεντικές. Μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό το ζευγάρι αφέθηκε και ξεδίπλωσε τον χαρακτήρα του.

Φωτογράφιση γάμου στις Πρέσπες

Αφήσαμε πίσω το χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας και ξεκινήσαμε για τις λίμνες Πρέσπες. Πρόκειται για μια μαγευτική διαδρομή μέσα στο πράσινο. Λίγο πριν φτάσουμε στις Πρέσπες συναντήσαμε ένα καταπληκτικό κιόσκι με θέα στις Λίμνες. Η εικόνα και το τοπίο φανταστικά. Έτσι, οι πρώτες μας εικόνες βγήκαν εκεί. Συνεχίσαμε για τον προορισμό μας που ήταν το χωριό Ψαράδες. Πρόκειται για ένα χωριό πολύ κοντά στα σύνορα. Ίσως ένας από τους καλύτερους προορισμούς της Δυτικής Μακεδονίας. Στην προβλήτα όπου ξεκινούν οι βαρκάδες βγάλαμε τις πρώτες μας εικόνες. Το σκηνικό φοβερό. Ένας συννεφιασμένος ουρανός με ηλιαχτίδες φωτός και θέα όλη την λίμνη.

Δε θα χάναμε την ευκαιρία να κάνουμε μια στάση για φαγητό! Καθίσαμε λοιπόν σε ένα εστιατόριο όπου απολαύσαμε το γεύμα μας με θέα την λίμνη. Γιατί η next day φωτογράφιση πρέπει να είναι απόλαυση. Είχαμε γεμίσει λοιπόν ενέργεια και ήμασταν έτοιμοι για την επόμενη και τελευταία στάση μας.

Η τελευταία στάση μας ήταν στο χωριό Άγιος Αχίλλειος. Ένα σημείο μοναδικής ομορφιάς. Χαρακτηριστικό του είναι η πλωτή γέφυρα που το συνδέει με την στεριά. Ο ήλιος ήταν έτοιμος να δύσει και εμείς έτοιμοι για μερικές ακόμη καταπληκτικές αναμνήσεις. Με φόντο τον Άγιο Αχίλλειο ξεκίνησε η φωτογράφιση μας. Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, απόλαυσε και όλοι μαζί – κυριολεκτικά – κλάψαμε από τα γέλια! Στιγμές γεμάτες ζωντάνια, ανεπιτήδευτες που θα θυμίζουν πόσο όμορφα περάσαμε.

Next Day φωτογράφιση ή μοναδική εμπειρία;

Όταν με ρωτάνε τα ζευγάρια μου σε ποιο μέρος να κάνουμε το next day μας τότε τους ρωτάω. Θέλετε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία; Αυτό ακριβώς ζήσαμε με τον Λάζαρο και την Νίκη! Αφιερώσαμε μια ολόκληρη ημέρα για την φωτογράφιση επόμενης μέρας. Γυρίσαμε μέρη της Δυτικής Μακεδονίας με μοναδική ομορφιά – τοπία φανταστικά.  Άξιζε; Ας μας απαντήσει το ίδιο το ζευγάρι. Η εμπειρία που έζησαν τα παιδιά είναι κάτι που θα θυμούνται για μια ζωή. Γιατί όντως ζήσαμε μια εμπειρία. Δεν κάναμε μια απλή φωτογράφιση. Ταξιδέψαμε, γελάσαμε, μοιραστήκαμε εμπειρίες και το κυριότερο.. νιώσαμε άνετα και ανοιχτήκαμε. Η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο και σημαντικότερο που θέλω να νιώθει κάθε ζευγάρι μαζί μου. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε ζευγάρι να το ζήσει!

Φωτογραφιση γαμου Φλωρινα – Πρεσπες

Ας σχεδιάσουμε τη δική σας φωτογράφιση! Επικοινωνήστε μαζί μου