φωτογραφιση γαμου δραμα
|

Φωτογράφιση γάμου στη Δράμα

Φωτογράφιση γάμου στη Δράμα

Ο γάμος του Βασίλη και της Ιωάννας ένωσε ανθρώπους από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Ο Βασίλης από τον Αλμυρό Βόλου και η Ιωάννα από την Δράμα. Στις 17/8/2019 έγινε ο γάμος τους στην Δράμα όπου όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν δίπλα τους για να γιορτάσουν με την χαρά τους. Σε μια πανέμορφη ημέρα με εξαιρετικό καιρό το ζευγάρι έζησε μια πανέμορφη εμπειρία φωτογράφησης γάμου.

φωτογραφιση γαμου δραμα

Ξεκινώντας από την προετοιμασία του Βασίλη, η οποία έγινε στο Ξενοδοχείο Ύδραμα , στην πλατεία της Δράμας ξεκινήσαμε να απολαμβάνουμε την φωτογράφιση γάμου. Μαζί με φίλους και συγγενείς ο Βασίλης ετοιμάστηκε στο εξαιρετικό lobby του ξενοδοχείου ενώ εκμεταλλευτήκαμε και τους εξωτερικούς χώρους. Καταγράψαμε φωτογραφίες γάμου αυθόρμητες, αυθεντικές που δείχνουν τον πραγματικό χαρακτήρα των πρωταγωνιστών.

φωτογραφιση γαμου δραμα

Στην προετοιμασία της Ιωάννας είχαν από νωρίς μαζευτεί αγαπημένα πρόσωπα και φίλες της νύφης. Με σεβασμό στις επιθυμίες του ζευγαριού καταγράψαμε την προετοιμασία της νύφης δίνοντας έμφαση στο στοιχείο της παράδοσης. Οι φωτογραφίες γάμου που βγήκαν στο σπίτι της Ιωάννας αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα για το πόσα γεγονότα συμβαίνουν ταυτόχρονα στην προετοιμασία μιας νύφης. Το νυφικό φόρεμα της Ιωάννας έλαμπε σε όλη την διάρκεια και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες της.

φωτογραφιση γαμου δραμα

Από την πρώτη στιγμή που είχα μιλήσει ως φωτογράφος γάμου με το ζευγάρι είχαμε οργανώσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Πάνω από όλα όμως τους είχα τονίσει πόσο σημαντικό είναι να αφεθούν και να απολαύσουν τις στιγμές γιατί αυτό θα τους θυμίζουν οι φωτογραφίες γάμου τους και το άλμπουμ γάμου. Έτσι, στην δεξίωση γάμου αφέθηκαν, χόρεψαν με την καρδιά τους, γέλασαν και διασκέδασαν πραγματικά!

φωτογραφιση γαμου δραμα

Στην επόμενη ημέρα φωτογράφησης το ζευγάρι ήρθε πιο ξεκούραστο και χαλαρό και δημιουργήσαμε φωτογραφίες γάμου πρωτότυπες, διαφορετικές και πιο δημιουργικές. Εκμεταλλευτήκαμε το ηλιόλουστο απόγευμα και κάναμε φωτογράφιση στη θάλασσα και στη φύση. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε το ζευγάρι και αυτό θα τους θυμίζει το ψηφιακό άλμπουμ γάμου τους.