Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή
|

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Η μαγεία των γάμων σε νησιά είναι μοναδική. Έτσι λοιπόν ο συγκεκριμένος intimate γάμος στην Αμμουλιανή είχε έναν μοναδικό χαρακτήρα. Φυσικά υπεύθυνοι για αυτό ήταν το ζευγάρι που οργάνωσε κάτι ξεχωριστό.

Ο γάμος ήταν το επόμενο event μετά από ένα μοναδικό bachelorette party που διοργάνωσε η Νατάσα και ήμουν εκεί για να καλύψω τις στιγμές αυτές!

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Το planning του γάμου

Πάντοτε ένας destination γάμος χρειάζεται πολύ προσοχή και οργάνωση καθώς οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Σε αυτό λοιπόν, πρωταρχικό ρόλο παίζει η επικοινωνία που είχαμε με το ζευγάρι και συγκεκριμένα με την νύφη την Νατάσα. Ήταν ένας άνθρωπος που κατανοούσε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο φωτογράφος γάμου για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Έτσι μαζί, σχεδιάσαμε τις λεπτομέρειες και συζητήσαμε όλα όσα θα συνέβαιναν στον γάμο τους.

Βέβαια το Α και το Ω ήταν τα κατάλληλα vibes και η χημεία που υπήρχε για να βγει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στην επιλογή φωτογράφου για τον γάμο σας δώστε πολύ μεγάλη βάση στο να καταλήξετε σε έναν επαγγελματία που έχει διάθεση και όρεξη για να κάνει κάτι μοναδικό και όχι απλά να καλύψει την ημέρα σας.

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Ο γάμος στην Αμμουλιανή

Η Αμμουλιανή είναι το μοναδικό, πανέμορφο νησάκι της Χαλκιδικής. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές ένας γάμος στην Χαλκιδική καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς βρίσκεται τόσο κοντά στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας όμως την αίσθηση του νησιού.

Εδώ θα δείτε 5 συμβουλές οργάνωσης του γάμου σας στην Χαλκιδική

Στην Αμμουλιανή λοιπόν θα βρείτε και τις ομορφιές της Χαλκιδικής αλλά και την χάρη του νησιού. Σκεφτείτε το σαν must προορισμό!

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Η ημέρα του γάμου ξεκίνησε με τις προετοιμασίες της Νατάσας και του Βαγγέλη. Η Νατάσα ετοιμάστηκε στο ξενοδοχείο Agionissi Resort. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως όλος ο γάμος ήταν intimate – καλεσμένοι δηλαδή ήταν μόνο η στενή οικογένεια. Έτσι, στο ξενοδοχείο βρισκόταν οι αγαπημένοι συγγενείς της που την βοήθησαν να ετοιμαστεί. Εκμεταλλεύτηκα τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου για την φωτογράφιση τόσο των details όσο και για όλη την προετοιμασία συνολικά. Τον παλμό και το mood της φωτογράφισης τον έδωσα με βάση τον χαρακτήρα της Νατάσας. Αυτό είναι το μυστικό για μια πετυχημένη φωτογράφιση γάμου, να δίνεις τον σωστό παλμό με βάση τον χαρακτήρα του ζευγαριού.

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Νατάσας ήταν από τον οίκο Demetrios

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Η προετοιμασία του Βαγγέλη έγινε στο σπίτι του. Εκεί εντόπισα το ιδανικό background για την φωτογράφιση, το οποίο ήταν η ταράτσα του σπιτιού με θέα το Αιγαίο. Τι καλύτερο και πιο χαρακτηριστικό για έναν γάμο σε νησί;

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Αφού ολοκληρώσαμε τις προετοιμασίες ήμασταν έτοιμοι για το μυστήριο του γάμου. Η εκκλησία που επέλεξε το ζευγάρι ήταν ο Άγιος Γεώργιος στην ομώνυμη παραλία της Αμμουλιανής. Ένα γραφικό εκκλησάκι δίπλα από την θάλασσα και τα γαλάζια νερά της Χαλκιδικής. Εκεί έγινε ο γάμος και μετά το τέλος βγάλαμε τις οικογενειακές μας φωτογραφίες.

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Η ώρα του γάμου επιλέχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε το ωφέλιμο φως της golden hour στην φωτογράφιση μας την ίδια ημέρα. Έτσι λοιπόν επιλέξαμε διάφορες τοποθεσίες για να φωτογραφηθούμε τόσο με το ζευγάρι όσο και με τους κουμπάρους. Αυτό το χρυσαφί χρώμα, σε συνδυασμό με το ρομαντικό mood του ζευγαριού έδενε απίστευτα.

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Αφού ολοκληρώσαμε και την φωτογράφιση, ακολούθησε δεξίωση με δείπνο στο εστιατόριο Tzanis. Σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο όλη η οικογένεια δείπνησε με τις εξαιρετικές επιλογές του εστιατορίου.

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Συνολικά, ήταν ένας γάμος γεμάτος ενέργεια, απαιτήσεις και αφοσίωση στο τέλειο αποτέλεσμα!

Testimonials – Τι είπαν για εμάς

Υπέροχη συνεργασία από την αρχή μέχρι το τέλος! Επαγγελματισμός, καλή διάθεση, άμεση ανταπόκριση και πολύ μεράκι για την δουλειά του! Όλοι είχαν να λένε για τον φωτογράφο του γάμου μου! Φοβερός!

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

γαμος στην Αμμουλιανη

φωτογραφος γαμου Χαλκιδικη

φωτογραφος γαμου Θεσσαλονικη