Φωτογραφιση Ευχολογιου

Prewedding Φωτογραφηση

Στη φωτογράφιση ευχολογίου σκοπός είναι να δημιουργήσουμε εικόνες όμορφες, διαφορετικές και δημιουργικές. Δίνω μεγάλη βάση στο να έχει η κάθε φωτογράφηση ένα ξεχωριστό concept. Αυτό σημαίνει πως το κάθε ζευγάρι θα δείξει τον χαρακτήρα του, το στυλ του και την προσωπικότητα του μέσα από την συγκεκριμένη φωτογράφηση. Άλλωστε η φωτογραφιση ευχολογιου αποτελεί την πρώτη μας “φωτογραφική” γνωριμία. Γνωριζόμαστε καλύτερα και δημιουργούμε μια χημεία που θα δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου.

Φωτογράφιση στο Λονδίνο

Storytelling Φωτογραφηση Ευχολογιου

Το concept της φωτογραφισης είναι κάτι που σχεδιάζουμε μαζί με το ζευγάρι. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία και στο τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να αποτυπώσω αυτό που έχετε φανταστεί ή να σας βοηθήσω να σχεδιάσουμε κάτι ξεχωριστό. Σκεφτείτε το συγκεκριμένο project σαν κάτι διαφορετικό από την φωτογράφηση γάμου. Εδώ μπορούμε πιο ελεύθερα και άνετα να φτιάξουμε εικόνες που την ημέρα του γάμου δε θα μπορέσουμε. Δεν είναι τέλειο να έχετε μια φωτογράφηση με στοιχεία μόδας, ρομαντισμού και λίγης τρέλας για παράδειγμα; Αυτό είναι που θέλω να δημιουργήσουμε.

Μέρη για φωτογράφηση ευχολογίου

Πολύ συχνά με ρωτάνε τα ζευγάρια μου για το που να κάνουν την φωτογράφηση τους. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση γιατί πολύ απλά δεν έχω κάποια συγκεκριμένα μέρη καθώς θέλω κάθε ζευγάρι να έχει μοναδικές φωτογραφίες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην φωτογράφηση γάμου ή στην next day φωτογράφηση. Αυτό λοιπόν το οποίο κάνουμε είναι να σχεδιάζουμε πρώτα από όλα το στυλ της φωτογράφησης και στη συνέχεια να προτείνουμε κάποια μέρη στα οποία θα ταίριαζε. Εάν μας αρέσει το τοπίο της πόλης τότε θα σχεδιάσουμε εκεί τη φωτογράφηση. Εάν πάλι θέλουμε να πάμε στη φύση και στη θάλασσα τότε θα κινηθούμε σε αντίστοιχα σημεία.

Για να σας βοηθήσω δείτε το blog post με κάποια προτεινόμενα μέρη για φωτογράφηση γάμου στη Θεσσαλονίκη : https://www.8art.gr/meri-fotografisi-thessaloniki/

Βιβλίο ευχών

Με τις φωτογραφίες που θα έχετε από τη pre wedding φωτογράφηση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιβλίο ευχών ξεχωριστό από τα συνηθισμένα. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα custom βιβλίο ευχών το οποίο θα έχει τις φωτογραφίες σας και θα έχει χώρο για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους. Το σίγουρο είναι ένα! Ότι όλοι οι αγαπημένοι σας θα εντυπωσιαστούν από το ξεχωριστό ευχολόγιο σας καθώς δε θα σας έχουν δει ποτέ έτσι. Εσείς μετά το τέλος του γάμου μπορείτε να κρατήσετε για πάντα αυτό το κειμήλιο άλμπουμ με τις ευχές των αγαπημένων σας ανθρώπων για το ξεκίνημα της νέας ζωής.

Βασικά βήματα

  • Ενημέρωση για την prewedding φωτογράφιση
  • Σχεδιασμός του concept
  • Φωτογράφιση ευχολογίου
  • Δημιουργία βιβλίου ευχών
Η τέχνη του Posing VS Αυθόρμητες λήψεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ας οργανώσουμε μαζί το μοναδικό concept φωτογράφισης ευχολογίου