Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης - Ergon Agora
|

Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης – Ergon Agora

Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης – Ergon Agora

Το βιβλίο ευχών είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι από την βάπτιση και τον γάμο. Πολύ συχνά προσφέρεται από τον στολισμό που θα επιλέξει το ζευγάρι ή αντίστοιχα από την αίθουσα που θα γίνει η δεξίωση. Είναι μια όμορφη παροχή όμως υστερεί σε κάτι σημαντικό – τον προσωπικό χαρακτήρα. Τα βιβλία ευχών που προσφέρονται αποτελούνται στην πλειοψηφία τους από λευκές σελίδες όπου οι καλεσμένοι θα γράψουν τις ευχές τους.

Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης - Ergon Agora

Πως κάνουμε το βιβλίο ευχών μοναδικό;

Στις λευκές σελίδες δυστυχώς δε μπορεί να αποτυπωθεί ο προσωπικός χαρακτήρας της βάπτισης ή του γάμου αντίστοιχα. Έτσι στην 8th Art Photography προτείνω να δημιουργούμε custom βιβλία ευχών με μια φωτογράφιση. Όπως σε όλες μου τις φωτογραφίσεις έτσι και στην Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης οργανώνω με το ζευγάρι ένα μοναδικό concept. Σχεδιάζουμε μια φωτογράφιση που θα ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα της οικογένειας.

Τα οφέλη της φωτογράφισης ευχολογίου

Μέσα από την φωτογράφιση ευχολογίου έχουμε μια σειρά από οφέλη τα οποία εμπλουτίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά είναι ευκαιρία να φωτογραφηθεί η οικογένεια καθώς τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα δεν έχουν ποιοτικές εικόνες. Τι εννοώ;

Οι γονείς και το παιδάκι τους δεν έχουν εικόνες που θα τους έχει βγάλει κάποιος άλλος και συνήθως αρκούνται σε selfies. Οι selfies είναι πολύ ωραίες καθώς είναι άμεσες και καταγράφουν στιγμές όμως υστερούν σε ποιότητα. Έτσι λοιπόν στην διαδικασία της φωτογράφησης βάπτισης προσπαθώ να προσφέρω όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορώ στους γονείς για να έχουν μεγάλη ποικιλία στις εικόνες τους.

Η φωτογράφιση ευχολογίου γίνεται αρκετό καιρό πριν την βάπτιση και πάντα σχεδιάζεται σε πιο casual στυλ. Θέλω να καταγράψω οικογενειακές στιγμές καθημερινότητας και όχι κάτι “στημένο”. Με αυτόν τον τρόπο τόσο το μωράκι όσο και οι γονείς αποκτούν οικειότητα μαζί μου αφού φωτογραφίζονται όπως όταν θα βγουν την βόλτα τους.

Αφού ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση μας ξεκινάει η δημιουργία ενός μοναδικού άλμπουμ. Ένα άλμπουμ τυπωμένο σε ειδικό χαρτί στο οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να γράψει τις ευχές του. Κάθε άλμπουμ στήνεται ξεχωριστά για κάθε εκδήλωση ώστε να έχει έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Συνοψίζοντας λοιπόν με την φωτογράφηση ευχολογίου καταφέρνουμε να αποκτήσουμε μια μεγάλη οικειότητα με τον φωτογράφο γεγονός το οποίο θα βοηθήσει ακόμη παραπάνω στην άνεση την ημέρα της εκδήλωσης. Παράλληλα δημιουργούμε ένα μοναδικό βιβλίο ευχών – ενθύμιο – που μπορούν να γράψουν τις ευχές τους οι αγαπημένοι μας.

Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης - Ergon Agora

Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης – Ergon Agora

Στην συγκεκριμένη φωτογράφιση επιλέξαμε ένα ολοκαίνουργιο σημείο της πόλης μας – το Ergon Agora . Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο όμορφα σημεία στην ανατολική Θεσσαλονίκη για να απολαύσει κάποιος το φαγητό ή τον καφέ του. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα σημεία ώστε να βγάλουμε μοναδικές εικόνες. Συνδυάσαμε την φωτογράφιση ευχολογίου με το πάρτι γενεθλίων του μεγάλου αδελφού. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και τόσο οι γονείς όσο και τα παιδάκια τους ζήσαν μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Τις φωτογραφίες εμπλούτισαν οι νονές αλλά και ο θείος του μικρού μας. Απολαύστε στιγμές γεμάτες ζωντάνια και συναισθήματα.

Ελάτε να σχεδιάσουμε την δική σας φωτογράφηση βάπτισης και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό!

Φωτογράφιση ευχολογίου βάπτισης – Ergon Agora

φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη