Επαγγελματική φωτογράφιση δικηγόρου
|

Επαγγελματική φωτογράφιση δικηγόρου

Επαγγελματική φωτογράφιση δικηγόρου

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε πως η επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε μια επιχείρηση. Ειδικότερα, θα δούμε την επαγγελματική φωτογράφιση μιας δικηγόρου και του γραφείου της αντίστοιχα.

Πόσο σημαντικό είναι οι εικόνες να ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα του ανθρώπου

Όταν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε μια επαγγελματική φωτογράφιση πολύ συχνά βλέπουμε φωτογραφίες που θυμίζουν copy – paste. Ο στόχος μου είναι να την κάνουμε όσο πιο personalised γίνεται και οι εικόνες να ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα του επαγγελματία. Διότι ο εν δυνάμει πελάτης θέλει να δει τον άνθρωπο και να τον επιλέξει βάσει αυτού. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα συγκεκριμένο concept και όχι απλά να κάνουμε μερικά κλικ.

Επαγγελματική φωτογράφιση δικηγόρου

Φωτογράφιση δικηγόρου

Στην φωτογράφιση αυτή όπως και σε κάθε άλλη θέλω να προσφέρω μια μεγάλη ποικιλία από εικόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε site και σε social media. Έτσι εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους του γραφείου και δημιουργήσαμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Είχαμε συζητήσει λεπτομέρειες όπως ο τομέας ειδίκευσης της δικηγόρου (οικογενειακό – φορολογικό δίκαιο) και η προσέγγιση ήταν αντίστοιχη.

Στυλ επαγγελματικής φωτογράφισης δικηγόρου

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, επικεντρωνόμαστε σε φυσικές πόζες που αντανακλούν τον επαγγελματισμό και την αυθεντικότητά σας. Οι φωτογραφίες πρέπει να αποπνέουν σοβαρότητα και εμπιστοσύνη, ενώ ταυτόχρονα να δείχνουν φιλικότητα και προσβασιμότητα.

Επιλέγουμε backgrounds καθαρά και απλά, χωρίς περίττα στοιχεία που μπορεί να αποσπούν την προσοχή. Ο φωτισμός πρέπει να είναι ιδανικός για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας.

Τέλος, δημιουργούμε εικόνες που αντιπροσωπεύουν διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς σας, όπως η σοβαρότητα κατά τη διεκπεραίωση υποθέσεων, αλλά και η ανθρώπινη πλευρά που επικοινωνεί με τους πελάτες. Η ποικιλία αυτή θα δημιουργήσει μια πλήρη και επαγγελματική εικόνα σας.

Επαγγελματική φωτογράφιση δικηγόρου

Η επαγγελματική φωτογράφιση ως όπλο για να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό

Μέσω της συγκεκριμένης φωτογράφισης δίνεται ένα πολύ μεγάλο όπλο στον επαγγελματία – μπορεί να ξεχωρίσει άμεσα από τον ανταγωνισμό. Είτε βρίσκεται τώρα στο ξεκίνημα του είτε είναι εδραιωμένος για χρόνια, μια επαγγελματική φωτογράφιση αναβαθμίσει άμεσα το brand του. Στην Ελλάδα δεν είναι ακόμη πολύ δημοφιλής παρόλο που όλοι οι πελάτες αναζητούν ηλεκτρονικά τον άνθρωπο που πρόκειται να συνεργαστούν. Έτσι λοιπόν αξίζει να επενδύσετε στην εικόνα σας και να δώσετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην επιχείρηση σας.

Επαγγελματική φωτογράφιση δικηγόρου