Επαγγελματική φωτογράφιση σεφ
|

Επαγγελματική φωτογράφιση σεφ

Επαγγελματική φωτογράφιση σεφ

Στην συγκεκριμένη επαγγελματική φωτογράφιση θα δούμε πορτραίτα ενός μάγειρα. Έχω αναλύσει πως η επαγγελματική φωτογράφιση και οι ποιοτικές εικόνες δημιουργούν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

Γιατί να κάνω μια επαγγελματική φωτογράφιση;

Η σημερινή αγορά εργασίας απαιτεί συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση της εικόνας. Η πλειονότητα των εργαζομένων κατά την αναζήτηση τους για εργασία θα χρησιμοποιήσουν εικόνες ερασιτεχνικές – selfies και γενικά θα επιδείξουν μια όχι τόσο προσεγμένη παρουσία. Εκεί λοιπόν είναι που μπορείτε να ξεχωρίσετε είναι η σοβαρή επαγγελματική εικόνα που θα δείξετε. Κάθε επιχείρηση λαμβάνει πολύ σοβαρά ένα προσεγμένο προφίλ του υποψήφιου και πρώτα από όλα παίζει ρόλο η εικόνα. Αναμφισβήτητα η εικόνα ακολουθεί τα προσόντα όμως σε πολλές περιπτώσεις ένας ικανός υποψήφιος μπορεί να απορριφθεί λόγω της πρόχειρης εμφάνιση στο βιογραφικό ή στα social media.

Αξίζει να επενδύσω στην εικόνα μου;

Αυτή είναι μια ερώτηση όπου η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Μια επαγγελματική φωτογράφιση δεν γίνεται μόνο για να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο instagram π.χ. Δημιουργούμε ένα portfolio ποιοτικών φωτογραφιών το οποίο θα σας ακολουθήσει σε κάθε επαγγελματικό βήμα και θα βελτιώσει άμεσα την εικόνα σας. Ιδιαίτερα τα επαγγελματικά προφίλ στο linkedin απαιτούν ποιοτικές φωτογραφίες.

Επαγγελματική φωτογράφιση μάγειρα

Με τον Αντώνη από την πρώτη κιόλας επικοινωνία μας έγινε αντιληπτό πως θα είχαμε μια όμορφη συνεργασία. Ο Αντώνης μου εξήγησε τις ανάγκες του και ποιο θα ήθελε να είναι το αποτέλεσμα. Άμεσα, οργανώσαμε μαζί ένα concept το οποίο θα ξεπερνούσε τις αρχικές προσδοκίες. Στην σύγχρονη μαγειρική, η εικόνα του μάγειρα είναι απαραίτητο να είναι προσεγμένη. Έτσι, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις δημιουργήσαμε ένα portfolio με ποικιλία στις λήψεις μας και προσωπικό χαρακτήρα. Τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία στα οποία έχει εργαστεί ως μάγειρας ζήτησαν εικόνες υψηλών προδιαγραφών. Άρα λοιπόν ήταν στο χέρι μας να χτίσουμε ένα ανάλογο προφίλ.

Επαγγελματική φωτογράφιση σεφ

Ας οργανώσουμε την δική σας επαγγελματική φωτογράφιση

Η επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου δεν έχει όρια. Κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στην αγορά εργασίας οφείλει να δίνει βάση στο επαγγελματικό του προφίλ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ανελιχθεί και να ξεχωρίσει πιο εύκολα από τον ανταγωνισμό. Φυσικά το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εταιρίες/οργανισμούς κλπ. Μια εταιρεία που επενδύει στην εικόνα της μπορεί εύκολα να ελκύσει πελάτες και να χτίσει μια δυναμική εταιρική ταυτότητα.

Δείτε εδώ τις αξιολογήσεις από τις έως τώρα συνεργασίες

Επικοινωνήστε