Βάπτιση στην Αγία Σοφία
|

Βάπτιση στην Αγία Σοφία

Ο Χρήστος και η Σοφία εμπιστεύθηκαν την φωτογραφική κάλυψη του γάμου τους στην 8th Art Photography και ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα. Από την φωτογράφηση γάμου τους, όπου έζησαν μια πολύ όμορφη εμπειρία, έχουν να θυμούνται πόσο όμορφα πέρασαν. Το άλμπουμ γάμου τους αυτό τους θυμίζει! Έτσι, όταν έφτασε η στιγμή να βαφτίσουν το κορίτσι τους επέλεξαν χωρίς δεύτερη σκέψη τη συνεργασία μας! Έχοντας εμπιστοσύνη στον φωτογράφο γάμου τους, σχεδιάσαμε μαζί την βάπτιση έτσι ώστε να έχουμε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη συνεργασία με τον φωτογράφο και το ζευγάρι είναι η εμπιστοσύνη.

Πάντα, είτε στη φωτογράφηση γάμου είτε στη φωτογράφηση βάπτισης στοχεύω στο να χτίσω εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ. Θα είμαι εκεί για να καταγράψω στιγμές μοναδικές. Όταν λοιπόν ένα ζευγάρι έχει εμπιστευθεί την φωτογράφηση γάμου του γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο πως αντιμετωπίζω αυτές τις στιγμές.

Η Βάπτιση της Αγγελικής – Αριάδνης έγινε στο παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκη. Σε μια ηλιόλουστη μέρα συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι για να χαρούν και να γιορτάσουν αυτό το τόσο μοναδικό γεγονός! Η μικρή μας χάρισε τα πιο όμορφα χαμόγελα και έτσι δημιουργήσαμε πανέμορφες φωτογραφίες βάπτισης. Ειδικά οι παππούδες και οι γιαγιάδες απόλαυσαν το εγγόνι τους στην βάπτιση του. Ιδιαίτερα στην κατήχηση, το πρώτο μέρος της βάπτισης όπου ακούγεται το όνομα του παιδιού, είναι μια εξαιρετική στιγμή για την οικογένεια. Σημαντικός σύμμαχος σε κάθε βάπτιση είναι η καλή μας διάθεση. Αυτό αποτυπώνουν οι φωτογραφίες βάπτισης και το ψηφιακό άλμπουμ. Ο στολισμός της βάπτισης επιμελήθηκε από την Μένη Ρογκότη. Σε ροζ αποχρώσεις που ταίριαζαν με το κοριτσίστικο ύφος της βάπτισης δημιουργήσαμε ένα πολύ όμορφο άλμπουμ για να μείνουν για πάντα ζωντανές οι όμορφες αναμνήσεις.