5 συμβουλές οργάνωσης γάμου στην Χαλκιδική

Κάντε την ημέρα του γάμου σας να κυλήσει άψογα χωρίς άγχος

Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή
Φωτογράφιση γάμου στην Αμμουλιανή

Φωτογράφος Γάμου Χαλκιδική

Γάμος στην Χαλκιδική

Κάθε γάμος απαιτεί τη δική του οργάνωση , ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μέρη όπως η Χαλκιδική. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν. Μια σωστή και μεθοδική οργάνωση θα οδηγήσει στο τέλειο αποτέλεσμα και θα σας απαλλάξει από το άγχος. Για αυτό πάντα σαν φωτογράφος γάμου συμβουλεύω τα ζευγάρια μου και τους βοηθάω στην οργάνωση αυτής της μέρας. Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στην φωτογράφιση γάμου αλλά και γενικότερα στο συνολικό timeline που θα ακολουθήσουμε εκείνη την ημέρα. Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολη την οργάνωση του γάμου σας στη Χαλκιδική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό

Σίγουρα η οργάνωση ενός γάμου φαντάζει μια περίπλοκη διαδικασία.

Επιλέγοντας όμως τους κατάλληλους συνεργάτες είναι εγγυημένο πως θα έχετε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί. Οι επαγγελματίες που θα πλαισιώσουν το event σας θα σας κατευθύνουν με την εμπειρία τους και θα λύσουν πολλούς προβληματισμούς.

Gamos stin Halkidiki3
Συμβουλές για την επιλογή ανθοστολισμού γάμου

01.

Αποφασίστε την ημερομηνία του γάμου σας

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να αποφασίσετε την εποχή που θα πραγματοποιήσετε τον γάμο σας. Η Χαλκιδική είναι ένα μέρος που ενδείκνυται μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας. Για αυτό λοιπόν πρέπει να αποφασίσετε έγκαιρα για την ημερομηνία καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για λίγες διαθέσιμες ημερομηνίες. Καλό είναι να έχετε ένα εύρος ημερομηνιών +- μια εβδομάδα καθώς θα ανακαλύψετε πως η αρχική ημερομηνία που θέλετε μπορεί να μην είναι διαθέσιμη. Ιδανικός χρόνος έρευνας είναι τουλάχιστον 12 μήνες πριν.

02.

Έρευνα για εκκλησία και χώρο δεξίωσης

Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε θρησκευτικό γάμο ένα από τα βασικότερα στα οποία θα πρέπει να καταλήξετε είναι ο χώρος τέλεσης του μυστηρίου. Οι εκκλησίες δεν είναι πολλές και ειδικά αυτές που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε πολιτικό/συμβολικό γάμο θα πρέπει επίσης έγκαιρα να κλείσετε τον χώρο όπου θα γίνει η τελετή. Αντίστοιχα θα πρέπει να αναζητήσετε κτήματα γάμου τα οποία θα φιλοξενήσουν το party. Πολύ σημαντικό είναι να δείτε live και να κάνετε γευστική δοκιμή στους χώρους που σας ενδιαφέρει. Μόνο έτσι θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα από αληθινό γάμο. Για αυτό η έρευνα σας πρέπει να γίνει από την προηγούμενη σαιζόν.

Φωτογράφιση bachelorette party

03.

Κανονίστε τις προετοιμασίες γαμπρού – νύφης

Η Χαλκιδική βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Θεσσαλονίκη. Έτσι, πολλά ζευγάρια που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη επιλέγουν την Χαλκιδική για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά να ετοιμάζονται στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να ακολουθεί ο γάμος, η φωτογράφιση και η δεξίωση στην Χαλκιδική. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς τα ωράρια θα πρέπει να είναι ακριβή. Προσωπικά θα σας πρότεινα να κλείσετε ξενοδοχείο και να πραγματοποιήσετε τις προετοιμασίες σας κοντά στον χώρο που θα γίνει ο γάμος και η δεξίωση. Αυτό μάλιστα δένει πολύ περισσότερο και στις φωτογραφίες γάμου καθώς υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία.

Γάμος στην Αγία Σοφία

04.

Επιλέξτε προσεκτικά τους συντελεστές

Οι συντελεστές του γάμου είναι αυτοί που θα απογειώσουν ή θα καταστρέψουν έναν γάμο. Θα πρέπει αρχικά να είναι σωστοί επαγγελματίες με άριστη κατάρτιση στο αντικείμενο τους μα πάνω από όλα θα πρέπει να είναι άνθρωποι που θα δέσει το ζευγάρι μαζί τους. Ένας γάμος στην Χαλκιδική έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να έχει κάποιος την εμπειρία για να αποδώσει τα μέγιστα. Γνωρίστε τους ανθρώπους που θέλετε να επιλέξετε για τον γάμο σας και εκφράστε όλες τις απορίες/ιδέες σας. Έτσι θα καταλάβετε ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την άριστη ποιότητα. Συμβουλή : Μπορείτε να απευθυνθείτε σε wedding planner που θα οργανώσει την ημέρα του γάμου και θα σας απαλλάξει από το άγχος.

05.

Επιλέξτε τον κατάλληλο φωτογράφο γάμου

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στο παζλ της ημέρας του γάμου είναι ο φωτογράφος ο οποίος θα κρατήσει όλες αυτές τις στιγμές ζωντανές για μια ζωή. Είναι ο βασικότερος συντελεστής και ο άνθρωπος που θα κάνει τις αναμνήσεις ανεξίτηλες στον χρόνο. Δώστε μεγάλη βάση στο στυλ με το οποίο φωτογραφίζει – δείτε ολοκληρωμένους γάμους και όχι αποσπασματικά εικόνες που μπορεί να ξεγελάσουν – μα πάνω από όλα γνωρίστε τον φωτογράφο του γάμου σας. Είναι αυτός που θα βρίσκεται μαζί σας την περισσότερη ώρα από οποιονδήποτε άλλο. Πρέπει να είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο πραγματικά ταιριάζετε και νιώθετε άνεση. Επίσης όσον αφορά την φωτογράφιση γάμου στην Χαλκιδική θα πρέπει να γνωρίζει σημεία ιδιαίτερης ομορφιάς. Στην 8th Art Photography είμαστε έτοιμοι να καταγράψουμε με τον πιο δημιουργικό τρόπο την ημέρα του γάμου σας.

Testimonials

8th Art Photography 1803

ΣΟΦΙΑ + ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η εμπειρία μας με τον Κώστα ήταν μοναδική! Αν και η επικοινωνία μας ήταν μόνο τηλεφωνική μέχρι το γάμο μας, με το που τον είδαμε νιώσαμε και εγώ και ο σύζυγός μου απευθείας οικειότητα και ζεστασιά.

Φωτογράφιση γάμου στο Μιλάνο και στη Λίμνη Κόμο

KIKI + JIM

We chose Konstantinos as our wedding photographer. From our first appointment he was informative and helpful. On the day of the wedding, with his guidance, everything went smoothly and he did not stress us at all. Discreet, with humor and the result is wonderful.

8A101843

ΚΑΤΕΡΙΝΑ + ΧΑΡΗΣ

Εξαιρετικός επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος, ευγενικός και πάντα πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Ήταν όλα υπέροχα, η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο!🙏

Εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα άνθρωπος.

– ΑΝΤΩΝΗΣ + ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Επικοινωνήστε

Με μεθοδικότητα και οργάνωση όλα θα κυλήσουν άψογα

Το πιο σημαντικό είναι να χαρείτε και να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας. Δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να σας αγχώσει και να σας χαλάσει τη διάθεση. Όλοι οι μήνες προετοιμασίας δεν πρέπει να πάνε χαμένοι. Ζήστε στο έπακρο αυτή την ημέρα, γιορτάστε, αφεθείτε και οι φωτογραφίες γάμου θα σας θυμίζουν το πόσο όμορφα περάσατε!

Γάμος στην εκκλησία Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκη