testimonials
| |

5 συμβουλές οργάνωσης γάμου στην Θεσσαλονίκη

5 συμβουλές οργάνωσης γάμου στην Θεσσαλονίκη

Η οργάνωση ενός γάμου ποτέ δεν είναι κάτι απλό και εύκολο. Χρειάζεται μεθοδικότητα, προσοχή και σωστή αναζήτηση. Με αυτές τις 5 συμβουλές οργάνωσης γάμου στην Θεσσαλονίκη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έρευνα σας αποδοτική χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο.

8A106788

1. Αποφασίστε έγκαιρα την ημερομηνία του γάμου σας

Το πρώτο και βασικότερο που θα πρέπει να αποφασίσετε είναι η ημερομηνία της εκδήλωσης σας. Σίγουρα είναι δύσκολο να ορίσετε μια ακριβή ημερομηνία σε διάστημα 1 έτους αργότερα οπότε καλό θα ήταν να κινηθείτε πρώτα όσον αφορά την εποχή. Από εκεί μπορεί να οριστεί ένα σχετικό χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο να αποφασίσετε ποια ημέρα σας βολεύει καλύτερα και θα ήταν ιδανική για να τελέσετε τον γάμο σας.

Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες οι οποίες εξαντλούνται άμεσα καθώς είναι αυτές με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Ενδεικτικά, οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι αυτοί που εξαντλούνται πρώτοι σε διαθεσιμότητα. Εάν λοιπόν θέλετε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας σε αυτή την περίοδο καλό είναι να ξεκινήσετε την έρευνα σας τουλάχιστον 12-14 μήνες πριν.

Elegant γάμος στο Mediterranean Palace

2. Ορίστε τον χώρο δεξίωσης καθώς και εκκλησίας

Αφού ορίσετε ένα χρονικό πλαίσιο της ημερομηνίας του γάμου είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την έρευνα όσον αφορά τον χώρο της δεξίωσης και της εκκλησίας. Ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αυτό που συχνά δημιουργεί πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα των χώρων δεξίωσης. Πολλοί χώροι εξαντλούν τις ημερομηνίες αρκετά νωρίς καθώς υπάρχει έντονη ζήτηση. Εάν έχετε ορίσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία είναι πιθανό να δείτε ότι δεν είναι διαθέσιμη και έτσι θα χρειαστεί να δείτε κάποια εναλλακτική κοντινή ημερομηνία.

Αφού λοιπόν καταλήξετε στον χώρο της δεξίωσης μπορείτε να δείτε την εκκλησία που θα θέλατε να γίνει ο γάμος σας. Στην Θεσσαλονίκη συνήθως είναι αρκετά πιο εύκολο να βρείτε διαθέσιμη την εκκλησία της επιλογής σας παρά τον χώρο δεξίωσης. Πολλές εκκλησίες μάλιστα ανοίγουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες κατά την αρχή του νέου έτους οπότε δε μπορείτε να τη δεσμεύσετε 12 μήνες πριν.

3. Αναζητήστε τον φωτογράφο του γάμου σας

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

Επόμενο βήμα στην οργάνωση του γάμου είναι η αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία που θα καλύψει αυτές τις όμορφες στιγμές σας. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει μια πληθώρα φωτογράφων για κάθε γούστο. Αυτό που θα σας πρότεινα προσωπικά εγώ σαν φωτογράφος γάμου είναι πρώτα από όλα να δείτε ένα ολοκληρωμένο δείγμα δουλειάς και έπειτα να μιλήσετε με τον επαγγελματία. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε δει και να σας έχει αρέσει η δουλειά του αλλά κυρίως να γνωρίσετε και τον άνθρωπο που θα συνεργαστείτε.

Ένας πολύ βασικός παράγοντας είναι ο φωτογράφος γάμου να διαθέτει αισθητική και αυτό να φαίνεται μέσα από το site του. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ιδιαίτερο στυλ το οποίο θα χαρακτηρίζει τις εικόνες και θα είναι κοντά σε αυτό που και εσείς ψάχνετε. Πολλές εικόνες, χωρίς κοινή αισθητική δηλώνουν ασυνέπεια σε ένα στυλ. Εδώ θα δείτε μια ανάλυση σχετικά με τον φωτογράφο γάμου.

4. Οργανώστε έγκαιρα όλες τις εκκρεμότητες

Αφού έχετε ολοκληρώσει τα πρώτα 3 βήματα που είναι και τα σημαντικότερα σειρά έχουν επίσης κάποιες βασικές εκκρεμότητες. Σαν νύφη μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα σας όσον αφορά το νυφικό φόρεμα του γάμου σας καθώς και τους επαγγελματίες που θα επιμεληθούν το χτένισμα και το βάψιμο σας. Στην Θεσσαλονίκη προσφέρεται μια πληθώρα από επιλογές σε κάθε κομμάτι της οργάνωσης γάμου.

Αυτό που θα σας πρότεινα είναι να επιλέξετε επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες για τον γάμο σας. Σίγουρα μπορεί φίλοι/γνωστοί να σας προτείνουν ανθρώπους αλλά πάντα να προσέχετε να είναι αληθινοί επαγγελματίες.

Αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε την έρευνα σας όσον αφορά τον στολισμό του γάμου σας που επίσης θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και οργάνωση.

5. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδικασία

Ο γάμος είναι ένα ταξίδι και η οργάνωση του κάτι πολύ όμορφο. Μπορεί να έχει άγχος και κούραση όμως προσφέρει στιγμές δυνατές που δεν θα ξαναγυρίσουν. Στιγμές με την οικογένεια και φίλους που θα σας θυμίζουν το πόσο ωραία περάσατε. Έτσι λοιπόν και εσείς σαν νύφη και γαμπρός κάντε τις ετοιμασίες σας και στο τέλος δώστε τα όλα σε ένα ωραίο bachelor party και ζήστε την ημέρα του γάμου σας! Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες η Χαλκιδική αποτελεί κορυφαίο προορισμό για bachelor parties.

Μεγάλη πηγή έμπνευσης αποτελεί το pinterest καθώς εκεί θα δείτε πρωτότυπες ιδέες για κάθε πτυχή του γάμου.

5 συμβουλές οργάνωσης γάμου στην Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη

Φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη