3 ρομαντικές ιδέες για πρόταση γάμου στην Θεσσαλονίκη
|

3 ρομαντικές ιδέες για πρόταση γάμου στην Θεσσαλονίκη

3 ρομαντικές ιδέες για πρόταση γάμου στην Θεσσαλονίκη

ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλογή νυφικού φορέματος : Ιδανικές συμβουλές
Pre Wedding φωτογράφιση στην Πάρο

Πρόταση γάμου – έφτασε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας


Σχεδιάζετε να κάνετε πρόταση γάμου στον αγαπημένο σας άνθρωπο;

Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση η οποία είναι σταθμός για την ζωή σας καθώς πρόκειται να διανύσετε το υπόλοιπο μέλλον με τον εκλεκτό σας άνθρωπο.

Εάν η τοποθεσία που θέλετε να κάνετε την πρόταση γάμου είναι η Θεσσαλονίκη τότε σας έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό με ρομαντικές ιδέες για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Ας δούμε μαζί μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίζουν.

1

Ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο

Μία ασφαλής επιλογή που σίγουρα εντυπωσιάζει. You can’t go wrong with that option.

  • Ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το ρομαντικό στυλ
  • Ποικιλία επιλογών
  • Απόλυτος έλεγχος στον σχεδιασμό
3 ρομαντικές ιδέες για πρόταση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Δείπνο σε εστιατόριο

Ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης είναι μια επιλογή ορόσημο για την πρόταση γάμου σας.

Επιλέξτε έναν χώρο που ταιριάζει στο στυλ σας, κάντε καιρό πριν την κράτηση σας και επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους ενημερώνοντας τους για το τι σχεδιάζετε να κάνετε. Σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα σας και με την εμπειρία τους θα σας προτείνουν πράγματα που πιθανόν να μην είχατε σκεφτεί.

Οι επιλογές είναι πολλές και καλό είναι να δείτε από κοντά τους χώρους. Μπορεί να είναι ένα εστιατόριο που περάσατε μια σημαντική στιγμή με το έτερον ήμισυ ή μπορεί να είναι κάποιο νέο μέρος που θέλατε πολύ να επισκεφθείτε.

Μερικές επιλογές είναι : Clochard , Navona , Duck Private Cheffing , Aelios Petra . Φυσικά οι προτάσεις είναι αμέτρητες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια αναζήτηση με βάση τους χαρακτήρες σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα.


2

Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

Μία πρόταση που μπορεί να συνδυάσει πολλές επιλογές

  • Πολλές ιδιαίτερες επιλογές
  • Elegant και πρωτότυπη ιδέα
  • Συνδυάστε δείπνο και διαμονή
3 ρομαντικές ιδέες για πρόταση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Πρόταση γάμου σε ξενοδοχείο

Εάν θέλετε η πρόταση γάμου σας να γίνει σε ένα πιο κλειστό περιβάλλον τότε ένα ξενοδοχείο αποτελεί μια ιδανική λύση. Μπορείτε να κλείσετε μια σουίτα και να την συνδυάσετε με ένα ρομαντικό δείπνο.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να σχεδιάσετε σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο ακριβώς το πως θέλετε να κάνετε την πρόταση.

Μπορεί να γίνει είτε στο δείπνο σας ή ακόμη καλύτερα να ζητήσετε από το προσωπικό να ετοιμάσει κάποιο custom concept στο δωμάτιο σας όσο εσείς θα λείπετε και να αποτελέσει την ιδανική έκπληξη.

Η Θεσσαλονίκη προσφέρει πλήθος ξενοδοχείων που μπορούν να φιλοξενήσουν την ιδέα σας και να την εκτελέσουν απόλυτα. Μερικές προτάσεις είναι το Mediterreanean Palace, το Met Hotel , το Imperial port και πολλά ακόμη.


3

Ρομαντική πρόταση σε εξωτερικό χώρο

Ιδανική επιλογή για εξωστρεφείς χαρακτήρες

  • Αμέτρητες επιλογές locations
  • Εντυπωσιακό αποτέλεσμα
  • Μπορεί να συνδυαστεί με φίλους
8A103557

Ρομαντική πρόταση γάμου σε εξωτερικό χώρο

Εάν είστε ο άνθρωπος που θέλετε να εντυπωσιάσετε την σύντροφο σας τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η Θεσσαλονίκη προσφέρει πλήθος τοποθεσιών που μπορείτε να οργανώσετε την πρόταση γάμου σας. Το μόνο που σας περιορίζει είναι η φαντασία σας.

Σημεία όπως η Πλατεία Αριστοτέλους , η Νέα Παραλία , τα Κάστρα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε για να κάνετε μια ξεχωριστή πρόταση.

Κάτι το οποίο σαν φωτογράφοι γάμου σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι να επικοινωνήσετε με ένα γραφείο οργάνωσης στολισμών και να σχεδιάσετε ένα πρωτότυπο decor ώστε να απογειώσετε την πρόταση σας.

Αν θέλετε η πρόταση να αποθανατιστεί και να σχεδιαστεί με τον καλύτερο τρόπο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να οργανώσουμε την δική σας φωτογράφιση πρότασης γάμου.


Σχεδιάστε κάτι που θα πηγάζει μέσα από την καρδιά σας

Το πιο σημαντικό είναι να εμπνευστείτε και να πάρετε ιδέες που θα τις προσαρμόσετε στους χαρακτήρες σας. Δεν είναι όλα τα ζευγάρια ίδια ούτε ταιριάζουν όλα σε όλους. Άλλοι άνθρωποι προτιμούν πιο εντυπωσιακές και εξωστρεφείς ιδέες ενώ άλλοι κάτι πιο προσωπικό και απομονωμένο. Εσείς ξέρετε καλύτερα από κάθε άλλον τον άνθρωπο που θα του προτείνετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί του. Δώστε λοιπόν τον δικό σας χρωματισμό.

Η στιγμή αυτή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και θα είναι ένα κομβικό σημείο του γάμου σας οπότε φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό πριν γονατίσετε. Το άγχος δεν είναι καλός σύμμαχος – αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής.

3 ρομαντικές ιδέες για πρόταση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Θέλετε να σχεδιάσουμε

την φωτογράφιση της πρότασης γάμου σας;

Εάν θέλετε να πετύχουμε μαζί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα θα χαρούμε να επικοινωνήσετε και να καταγράψουμε με τον καλύτερο τρόπο την φωτογράφιση σας.

Έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στην φωτογράφιση γάμου και στις φωτογραφίσεις ζευγαριών γνωρίζουμε ποια είναι η ιδανική προσέγγιση αυτών των στιγμών.

Θα χαρούμε να είμαστε μέρος αυτής της εμπειρίας.