Φωτογραφιση γαμου στο Κτημα Περεκ
|

Φωτογραφιση γαμου στο Κτημα Περεκ

Φωτογραφιση γαμου στο Κτημα Περεκ

STYLED PHOTOSHOOT ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΕΡΕΚ

8th art photography 8

Αιθέριες φωτογραφίες γάμου

Πως η κομψότητα και η πολυτέλεια δένουν αρμονικά σε μια φωτογράφιση γάμου

Πως μπορεί να αναδειχθεί η γυναικεία ομορφιά, η αίγλη της νύφης και η κομψότητα του γαμπρού; Αυτό ήταν το ερώτημα μου όταν σχεδίαζα το συγκεκριμένο concept. Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω εικόνες όμορφες με απλότητα αλλά δίνοντας νόημα στα σημαντικότερα σημεία του γάμου. Έτσι μαζί με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών ξεκινήσαμε το Planning ενός styled photoshoot. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση αναδεικνύει την πιο όμορφη εκδοχή ενός γάμου. Ο στολισμός, το κτήμα που έγινε η δεξίωση και η φωτογράφιση, το make up , το hair styling και τόσα άλλα πρέπει να δέσουν αρμονικά για το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που αναζητώ σε κάθε real γάμο. Για αυτό και δημιουργώ με τα ζευγάρια μου το πλάνο γάμου. Εκείνη την ημέρα υπάρχουν πολύ μικρά περιθώρια για να μην πάει κάτι σωστά. Όλοι οι συντελεστές πρέπει να έχουμε άριστη γνώση και επαγγελματισμό πάνω στο κομμάτι του γάμου ώστε να δώσουμε το 110% στο ζευγάρι που μας επέλεξε.

Η καλύτερη εκδοχή της φωτογραφισης γαμου

Το Styled Photoshoot είναι η ιδανική εκδοχή της ημέρας του γάμου. Όλοι οι συντελεστές θέλουν να αναδείξουν το έργο τους και να συνεργαστούν ιδανικά. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα μοναδικό που μπορεί κάθε νύφη να το μελετήσει. Σκοπός μας σαν επαγγελματίες γάμου είναι να λύσουμε κάθε πιθανό πρόβλημα του ζευγαριού και να δώσουμε νέες ιδέες. Έτσι, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες θέλουμε να εμπλουτίσουμε τις επιλογές του ζευγαριού για το τι μπορεί να κάνει την ημέρα του γάμου του.

Με μεγάλη έμπνευση και δημιουργικότητα ξεκινήσαμε σε κάποια αγαπημένα αλλά και νέα σημεία να κάνουμε την φωτογράφιση μας.

Φωτογραφίες γάμου στο κτήμα Περέκ

8th art photography 12

Στάχυα… Αυτή η εικόνα θυμίζει Ελλάδα

Τα στάχυα αποτελούν ένα από τους αγαπημένους μου προορισμούς για φωτογράφιση. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλές σημείο για boho φωτογραφίες γάμου. Είναι μια εικόνα που θυμίζει έντονα Ελλάδα και στο εξωτερικό απουσιάζει. Πολλά ζευγάρια του εξωτερικού επιθυμούν να φωτογραφηθούν σε αντίστοιχα σημεία. Στο Pinterest και σε Instagram Wedding communities θα δείτε ότι είναι must προορισμός.

Έτσι ξεκινήσαμε την φωτογράφιση μας από ένα εκπληκτικό σημείο που ταίριαζε απόλυτα στο Concept μας.

8th art photography 1 1
fotografisi ktima perek 24

Boho στυλ και αέρινες πινελιές

Στα στάχια επιλέξαμε να έχουμε boho νυφικά φορέματα. Υπάρχει ιδανικότερο σημείο να φωτογραφηθεί ένα boho φόρεμα από ένα υπέροχο αγρόκτημα με στάχια; Όλες οι λεπτομέρειες του φορέματος, η κεντητή δαντέλα αλλά και το αέρινο άνοιγμα αναδεικνύονται εξαιρετικά. Φυσικά ένα ζευγάρι που θα επιλέξει να κάνει το γάμο του σε boho – rustic στυλ θα έχει και την αντίστοιχη ανάλαφρη διάθεση. Εδώ είναι ο ιδανικός προορισμός λοιπόν για αυτό το αποτέλεσμα.

fotografoi gamou thessaloniki 1

Φωτογράφιση στο Κτήμα Περέκ

Η φωτογράφιση μας συνεχίστηκε στο κτήμα Περέκ. Σε μια καταπληκτική τοποθεσία, στο Μονοπήγαδο. Αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό για δεξιώσεις γάμου. Συνδυάζει αρμονικά τον παραδοσιακό χαρακτήρα με μοντέρνα στοιχεία. Είναι ένα σημείο με μαγευτική θέα προς την πόλη και ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να κάνει κάποιος την δεξίωση του γάμου του.

Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τον εξωτερικό χώρο για να δημιουργήσουμε όμορφες φωτογραφίες γάμου. Καλοκαιρινός γάμος, στάχυα, chic δεξίωση σε εξωτερικό χώρο. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Το κτήμα Περέκ προσφέρει πλήθος επιλογών για σημεία φωτογράφισης αλλά κυρίως για μια πολύ όμορφη εμπειρία γάμου. Εδώ επιλέξαμε chic νυφικά φορέματα σε άλφα γραμμή αλλά και πριγκιπικά.

THE COMPLETE

Lookbook