Φωτογράφιση γάμου στην Άθυτο
|

Φωτογράφιση γάμου στην Άθυτο

Φωτογράφιση γάμου στην Άθυτο

Στην παρουσίαση αυτή θα δούμε την ερωτική ιστορία της Μαρίας και του Στέφανου και πως αυτή γιορτάστηκε με την ημέρα του γάμου τους.

Φωτογράφιση γάμου στην Άθυτο

Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη

Ο γάμος της Μαρίας και του Στέφανου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η Μαρία είχε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια του γάμου με προσοχή. Ήθελε ένα elegant στυλ σε λευκές αποχρώσεις. Το μυστήριο του γάμου έγινε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Τούμπα. Η Τούμπα ήταν η περιοχή από όπου και κατάγονται τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη. Επέλεξαν λοιπόν την τοποθεσία που τους γεμίζει με αναμνήσεις.

Τον στολισμό του γάμου επιμελήθηκε το Love Affair.

Δεξίωση γάμου στο Kiwi Garden

Η δεξίωση έγινε στον εξωτερικό χώρο του Kiwi. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλής τοποθεσία για δεξίωση γάμου στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας πολύ προσεγμένος χώρος με σωστή οργάνωση και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Αυτό που κοιτάζω πάντα στους επαγγελματίες που συνεργάζομαι είναι να υπάρχει διάθεση και σωστή συνεννόηση καθώς ως συντελεστές οφείλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα ζευγάρια μας.

Next Day φωτογράφιση στην Άθυτο

Μετά τον γάμο πραγματοποιήσαμε την Next Day φωτογράφιση στην περιοχή της Αφύτου. Η Άφυτος είναι ένας αγαπημένος προορισμός τόσο για την ημέρα του γάμου όσο και για την next day. Το ζευγάρι έκλεισε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή για να συνδυάσει την Next Day με λίγη χαλάρωση. Σε κάθε σημείο που πρόκειται να φωτογραφίσω θέλω να το δείχνω από μια άλλη άποψη από την συνηθισμένη. Έτσι επέλεξα να ξεκινήσω την φωτογράφιση μου από το ξενοδοχείο και μετά να δείξω τις όψεις της Αθύτου.

Φωτογράφιση γάμου στην Άθυτο

Πάντα θέλω οι φωτογραφίες να αποτυπώνουν το συναίσθημα και την ιστορία του ζευγαριού μέσα από τη ματιά τους. Για αυτό προσαρμόζομαι στο στυλ του γάμου με βάση το κάθε ζευγάρι.

Φωτογράφος γάμου Θεσσαλονίκη