Ευχολόγιο βάπτισης
|

Ευχολόγιο βάπτισης

Ευχολόγιο βάπτισης

Το ευχολόγιο βάπτισης αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για όμορφες οικογενειακές στιγμές. Αυτό που μας λείπει σήμερα σαν οικογένεια είναι όμορφες εικόνες με το μωράκι μας. Συνήθως αρκούμαστε σε selfies και γεμίζουμε τα κινητά μας με πάρα πολλές φωτογραφίες παρόμοιες.

Προσωπικά θέλω να δώσω στους πελάτες μου την ευκαιρία να κάνουν μια φωτογράφηση με αφορμή την βάπτιση, η οποία όμως γίνεται σε χαλαρή διάθεση, σαν να πήγαιναν μια ωραία βόλτα. Το αποτέλεσμα πάντα εντυπωσιάζει καθώς οι γονείς βλέπουν τους ίδιους και το μωράκι τους στις καλύτερες στιγμές.

Ευχολόγιο βάπτισης

Μαζί οργανώνουμε ένα concept που θα ταιριάζει στο στυλ του ζευγαριού και το διανθίζουμε με πρωτότυπες ιδέες. Η φωτογράφιση ευχολογίου μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και ένα όμορφο λεύκωμα για να συγκεντρώσουμε τις ευχές των καλεσμένων μας. Με τις φωτογραφίες που βγάζουμε, φτιάχνουμε ένα άλμπουμ το οποίο δημιουργείται με αυτόν τον σκοπό – να γράψουν οι αγαπημένοι μας τις ευχές τους. Τοποθετείται από τους επαγγελματίες τους στολισμού σε σημείο όπου όλοι θα το δουν και θα αφήσουν την ευχή τους.

Ένα ακόμη όφελος είναι πως αποκτούμε μια καλύτερη φωτογραφική χημεία μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε και με το μωράκι ώστε να υπάρχει η ανάλογη εξοικείωση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φωτογραφηθήκαμε σε τοπία μοναδικής ομορφιάς. Κάναμε έναν όμορφο συνδυασμό τοποθεσιών που απόλαυσε τόσο το ζευγάρι όσο και η Ελεάννα.

Επικοινωνήστε εδώ για να οργανώσουμε την δική σας φωτογράφηση.

Φωτογράφος βάπτισης Θεσσαλονίκη